Kisters Bouwservice & Techniek is een familiebedrijf dat geleid wordt door Karin en Henk Kisters. We zijn gespecialiseerd in het uitvoeren en begeleiden van volledige verbouwingen. Of het nu gaat om het bouwen van een aanbouw of garage, een totale renovatie van uw huis, het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer: u hoeft alleen maar te bepalen wat u wilt, wij zorgen voor de rest.

Dus geen hoofdbrekens over waar u allemaal rekening mee moet houden zoals bouwtekeningen, vergunningen, planningen, bouwoverlast, verschillende vakmensen over de vloer, etc. Wij brengen alle werkzaamheden overzichtelijk voor u in kaart en bieden zo duidelijkheid vanaf de eerste calculatie tot aan de oplevering.

Eén vast aanspreekpunt

Ons bedrijf bestaat momenteel uit onszelf en een aantal zeer capabele medewerkers. Een jong, hecht en dynamisch team, dat volledig op elkaar ingewerkt is en iedere dag weer met veel plezier voor onze klanten klaarstaat. Waar nodig huren we gespecialiseerde en betrouwbare partners in waarvan we weten dat ze dezelfde hoge kwaliteit leveren die u ook van ons mag verwachten. Als eindverantwoordelijke bewaart Henk voortdurend het overzicht en houdt hij de voortgang van uw project nauwlettend in de gaten. Hij is gedurende het hele project
uw aanspreekpunt. Zo heeft u altijd duidelijkheid wanneer u daar behoefte aan heeft.

Altijd bij de tijd

Om uw wensen optimaal te kunnen vervullen blijven we ons continue verder ontwikkelen, onder meer door bijscholing. Nieuwe vakgerelateerde ontwikkelingen houden we altijd nauwlettend in de gaten, zodat we u altijd deskundig kunnen adviseren, bijvoorbeeld over energiezuinige en onderhoudsvriendelijke materialen.

Lopende projecten

Volg ons live op Instagram om onze lopende projecten te kunnen volgen.
https://www.instagram.com/kbt_limburg/

Henk Kisters

Eigenaar

Tim Kisters

Loodgieter, STEK-gecertificeerd en CO-gecertificeerd

Ryan de la Rosette

Monteur elektrotechnische installatie

Ali Abdullah

BBL Elektrotechnische installaties

Karin Kisters

Administratie

Gerthie Kisters

Administratie

Onze certificeringen:

Vragen of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)45 532 4652 Mail ons

© Copyright – website Sascha, tekst Roger, fotografie & design Sirella