Bij renovaties en verbouwingen van bestaande woningen kan het nodig zijn om de aanwezige elektriciteitsinstallatie te vervangen of aan te passen. Vanwege de veiligheid is het van groot belang dat dergelijke werkzaamheden worden uitgevoerd door een deskundige. Kisters Bouwservice & Techniek is een erkend elektriciensbedrijf met jarenlange ervaring in het werken aan elektrische installaties.

Wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden voor u uitvoeren, van het repareren en/of vervangen van stopcontacten en schakelaars, het (bij)plaatsen van een groepenkast of het volledig vernieuwen van de meterkast tot het installeren van verlichtings-, beveiligings- of intercomsystemen. Ook voor het aanpassen of vervangen van complete elektriciteitsinstallaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door geclassificeerde medewerkers en conform de NEN-1010 veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties. Hierdoor is de kwaliteit altijd gewaarborgd en bent u verzekerd van een veilige en juist functionerende installatie.

Weet u niet welke elektriciteitsbehoefte uw bedrijf of woning heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen een op maat gemaakt plan voor u opstellen waarin de juiste installaties omschreven staan.

Gaan we voor u aan de slag, dan vallen alle werkzaamheden, van vergunningaanvraag tot afwerking, onder regie van Kisters Bouwservice & Techniek. Zo hebt u ook hierbij één vaste aanspreekpartner en heeft u er verder geen omkijken naar.

Vragen of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)45 532 4652 Mail ons

© Copyright – website Sascha, tekst Roger, fotografie & design Sirella