Tegenwoordig is airconditioning niet meer weg te denken. U kunt koelen en verwarmen met de systemen.

Gas is duurder dan ooit. Uw woning verwarmen met een airco is daardoor bijzonder interessant.
Elke inverterairco van LG heeft naast koelen ook een verwarmingsfunctie op een energiebesparende manier. Dit is perfect voor als u bewust bent van uw energieverbruik en deze wilt reduceren. LG brengt energiebesparing naar een superieur niveau met producten die beoordeeld zijn met het A+++ energielabel en gebruik maken van milieuvriendelijke Active Energy Control-technologie. De nieuwe generatie airconditioners van LG creëert een schonere, gezondere omgeving in huis, door de innovatieve luchtzuiveringstechnologie die u beschermen tegen schadelijke bacteriën en allergenen.

KBT levert, installeert en onderhoudt uw LG airco installatie. Als STEK gecertificeerde airco installateur voorzien wij uw woning van een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Voordat wij uw airco gaan plaatsen, komt onze adviseur langs voor een adviesgesprek en technische inspectie. Want wij willen de beste oplossing voor uw situatie. Zo kijken we naar het kabeltraject, de montageplaats en andere technische aspecten. Op basis hiervan stellen wij een offerte samen: een advies op maat met bijbehorende kosten.

Vraag ons eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bel ons: +31 (0)45 532 4652 Mail ons

© Copyright – website Sascha, tekst Roger, fotografie & design Sirella