Wat doen we?

Onze kernactiviteit is het begeleiden en uitvoeren van bouwprojecten (met uitzondering van nieuwbouw) voor zowel particulieren als bedrijven. Van een nieuwe keuken tot de complete renovatie van een huis, winkel of hotel. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een op maat gemaakt onderhoudsplan voor uw bedrijfspand.

We beginnen bij het begin…

Waar een bouwproject voor u wellicht een grote uitdaging is, is het dat voor ons niet. Daarom begeleiden we u graag van begin tot eind. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Ieder project is maatwerk: daarom starten we eerst met een uitgebreide en gedetailleerde inventarisatie van uw wensen en eisen. Op basis daarvan maken we vooraf inzichtelijk welke werkzaamheden er gedaan moeten worden. Welke materialen en expertise zijn nodig? Wat zijn de begrote kosten? Hoe lang gaan de werkzaamheden duren? Vooraf tonen we u – aan de hand van een sketch-up – hoe het er precies uit komt te zien. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wat kunnen we zoal voor u doen?

Dit overzicht is zeker niet compleet. Bekijk onze foto’s voor een indruk van onze werkzaamheden en eerder gerealiseerde projecten. En neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of advies.

Aan de slag

Voordat we aan het werk gaan, krijgt u een heldere planning. Zo is het voor u en ons inzichtelijk wat u wanneer kunt verwachten. We werken met een klein hecht team en huren waar nodig betrouwbare partners in waarvan we weten dat ze dezelfde kwaliteit leveren als die waar wij voor staan. Henk draagt daarbij altijd de eindverantwoordelijkheid en is gedurende het gehele project uw aanspreekpunt.

Vragen of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)45 532 4652 Mail ons

© Copyright – website Sascha, tekst Roger, fotografie & design Sirella